Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

4 Στροφές πριν το φινάλε

Απέμειναν 4 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το θέατρο της σούπερ λίγκα. Το τι έχουμε δει μέχρι τώρα δεν μπορεί να συγκεντρωθεί μόνο στο πολύ ωραίο βιντεάκι από την Κυριακάτικη σφαγή. Έχουμε δει εχθρικές διαιτησίες παντού, ακυρωθέντα αστεία γκολ με αποκορύφωμα αυτό στη Νέα Σμύρνη, και από την άλλη τους αντιπάλους να σπρώχνονται με προκλητικό τρόπο. Υπάρχουν περιπτώσεις που σκέφτεσαι τι άλλο πρέπει να κάνουν ο Κατσουράνης, ο Καραβούτας, ο Μαρέσκα και το κακό συναπάντημα για να πάρουν κάρτα. Από την άλλη πλευρά σε μας βγαίνουν οι κάρτες για πλάκα μοιράζονται εύκολα, είναι λες και δεν ισχύει ποτέ η παρατήρηση σε παίχτη.
Ο Ζαγόρ είπε ότι θα προσπαθήσει για το 50-50 από δω και πέρα. Αν και ζημιά ήδη έχει γίνει, το θέμα είναι τι θα γίνει στις 4 τελευταίες αγωνιστικές και με ποια βαθμολογία θα μπούμε στα play-off. Κακά τα ψέματα, θέλουμε να ελπίζουμε αλλά σε αυτό το θέατρο του παραλόγου που ζούμε, όταν παίζονται τόσα εκατομμύρια είναι πολύ δύσκολο έως και απίθανο να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα πλεον.

Στις 4 εναπομείναντες αγωνιστικές τα 3 από τα 4 ματς είναι μέσα στο ναό συνεπώς με την απαραίτητη σοβαρότητα δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Αν μάλιστα υπολογίσουμε το δύσκολο πρόγραμμα των ερπετών, ίσως αυξάνοντας τη διαφορά στους 18 βαθμούς από τους 14 έχουμε πιθανότητες να μπούμε ακόμα και με 4 βαθμούς στα play off. Το βασικό είναι να μη χάσει η ομάδα την ψυχραιμία της και να παραμείνει δεμένη, δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλος αντίπαλος ο οποίος να είναι πιο "ομάδα" από τον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Έχουμε αγώνα μπάσκετ σήμερα στις 5 με τον Ηλυσιακό (χωρίς τηλεοπτική μετάδοση). Έτσι όπως τα κατάφεραν εκεί, η νίκη είναι μονόδρομος μπας και καταφέρουμε να πλασαριστούμε σε καλή θέση στην τελική κατάταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου