Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Μην ασχολείστε με φιλολογίες

Βλέπουμε πάλι σήμερα σε μεγάλη μερίδα του τύπου αλλά και στο internet να κυκλοφορεί σαν είδηση ότι ο Σαλπιγγίδης έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Ξαφνικά αυτό έχει γίνει το μεγαλύτερο θέμα μας, δεν ασχολούμαστε με τίποτα άλλο, ε αυτό θέλουνε. Αφήστε τους να γράφουν ότι θέλουνε, ο στόχος της χρονιάς είναι ακόμα η δεύτερη θέση στα playoff, μένουν ακόμα 9 αγωνιστικές για να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με μεταγραφές και εξωαγωνιστικά. Μέχρι τότε μπορούμε να ασχοληθούμε για το ότι επιτέλους επέστρεψε στις προπονήσεις με την ομάδα ο Φιλομένο, από τους μεγάλους άτυχους της φετινής σεζόν, και θα ενισχύσει την προσπάθεια στα playoff.

Μη μας αποπροσανατολίζουν, ας αρχίσουν να γράφουν όπως για το Σάλπι, ότι έρχεται ο Κυργιάκος στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναικός ξαναπέρνει Μαλεζάνι και ότι ο Γιαννάκης Οκκάς παρακαλάει να πάει στην Αεκ. Δεν είναι δυνατόν στους άλλους να είναι αυξημένη η συγκέντρωση και σε μας να ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός της μεγαλύτερης δυνατής συγκέντρωσης της ομάδας εν όψει της συνέχειας.

1 σχόλιο:

  1. Μην ασχολείστε και μην αποπροσανατολίζεστε με δημοσιεύματα γαύρου δημοσιογράφου. Έχουμε μπροστά μας το καλοκαίρι για να γίνουμε μπουρδέλο.
    Σήμερα έχουμε πολύ σημαντικότερα πράγματα για να ασχοληθούμε. Μάρτιος; Και μιλάμε για μεταγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή