Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

"Ας μην τα ακυρώνουμε όλα"

Πολύ σωστός για μιά ακόμα φορά ο Σάντος στη συνέντευξη τύπου. Με λίγα λόγια είπε το κλίμα το οποίο αντιμετώπισαν στο χαριλαου ήταν πολύ εχθρικό και τελείς ξένο προς το φίλαθλο πνεύμα του ποδοσφαίρου, και το ότι η ομάδα επηρεάστηκε θέλοντας και μη. Θα μπορούσε να έχει πιθανόν και καλύτερη αντίδραση αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Δεν μπορούμε πάντως να τα ακυρώνουμε όλα. Έχουμε μπροστά μας το ματς με την ΑΕΚ44, χάθηκε απλά μια μάχη όχι ο πόλεμος, συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το 4 στα 4.

Όπως φαίνεται στο παιχνίδι αυτό θα είναι αλλαγμένη τελείως μόνο η δεξιά πτέρυγα σε σχέση με το προηγούμενο εξαιτίας των απουσιών του Βιερίνια και του Σνάουτσνερ. Θέση αναμένεται να πάρουνε τόσο ο Αραμπατζής όσο και ο Κουτσιανικούλης που δοκιμάζονται με τους βασικούς στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες.

Αναφέρθηκε σε ορισμένα ξένα μέσα ότι ενδιαφέρθηκαν ξένες ομάδες από τη Γερμανία και μία από αυτές είναι η Στουτγάρδη για τον Μούσλι. Είναι πολύ πρόωρο να συζητάμε για κάτι τέτοιο, το ποσό που ακούγεται πάντως είναι υπερβολικά πολύ για να είναι αληθινό, όταν έρθει με το καλό κάποια πρόταση θα αξιολογηθεί από τη διοίκηση. Ούτως ή άλλως έχουν δηλώσει πολλές φορές ότι όλα αγοράζονται και όλα πωλούνται, το κάθε πράγμα έχει την αξία του. Μακάρι τουλάχιστον να λειτουργήσει λίγο παραπάνω στον εγωισμό του Ζλάταν, αν πραγματικά θέλει να κάνει καριέρα και να αφοσιωθεί μόνο στο ποδόσφαιρο να κάνει ορισμένα καλά παιχνίδια από δω και πέρα γιατί πραγματικά τον χρειαζόμαστε.

Υ.Γ. για το ματς της Κυριακής θα αναφερθούμε αύριο γνωρίζοντας και παραπάνω για τους οριστικά απόντες από τους αντιπάλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου