Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Έχουμε ντέρμπι αύριο

Είναι τόσο ιδιαίτερη η ψυχοσύνθεση του Παοκτσή ώστε μια μέρα πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι να ζει και να αναπνέει μόνο γι'αυτό. Όλο του το μυαλό να είναι στην ώρα που θα πατήσει το πόδι του στο ναό και τη στιγμή που θα ακουστεί το σφύριγμα της έναρξης. Αύριο στις 7 η ώρα λοιπόν με την ΑΕΚ, η οποία είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ομάδας. Στην ουσία είναι το ακριβώς αντίθετο από τον ΠΑΟΚ, όσο ομάδα είμαστε εμείς, τόσο περισσότερο άναρχοι είναι αυτοί με πολύ όμως ατομικό ταλέντο από τη μέση και μπροστά.

Το ματς είναι δύσκολο και θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς Σκόκο , Τζεμπούρ και Μπλάνκο μπορούν ανά πάσα στιγμή με μια κίνηση να κάνουν τη ζημιά. Οι απουσίες μας είναι πολύ σημαντικές καθώς αφενός ο Μίρο θα μπορούσε εύκολα να περιορίσει τον Σκόκο ο οποίος παίζει κυρίως από την αριστερή πτέρυγα, αφετέρου ο Βιερίνια είναι από αυτούς που εύκολα παίζουν στο ένας εναντίον ενός και με αντίπαλο τον καράμπελα θα μπορούσε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Τα χαφ είναι κλάσεις ανώτερα από αυτά του αντιπάλου και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό προκειμένου να έχουμε παραπάνω κατοχή από τον αντίπαλο και να μην τον αφήνουμε να κάνει καταστάσεις. Επιπλέον η αντίπαλη άμυνα δε φημίζεται για τη σοβαρότητά της, επομένως ας ελπίσουμε ο Μούσλι να βρίσκεται σε καλή μέρα. Στην δεξιά πλευρά αναμένεται να ξεκινήσει ο Κουτσιανικούλης ο οποίος αν εχει κέφια μπορεί να χαζέψει τους αμυντικούς της ΑΕΚ καθώς όλοι τους είναι βαριά κορμιά και αργοκίνητοι.

Το θέμα είναι στην κερκίδα να υπάρχει ψυχραιμία και στήριξη στην ομάδα, είμαστε καλύτεροι , το ματς αν παίξουμε όπως μπορούμε, θα το πάρουμε.

Υ.Γ. Είναι αστείο να υπάρχουν ακόμη απούλητα εισιτήρια, λογικά θα είναι γεμάτη πάλι η Τούμπα αύριο. ΠΑΟΚ σ'αγαπώ ΠΑΟΚ είσαι ο ένας, sold out με Πανθρακικό δεν έκανε κανένας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου