Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Πίκρα και προβληματισμός

Μεγάλη πίκρα το χτεσινό ντέρμπι. Μετά από καιρό τόσο ησυχία στην Τούμπα, τόση γκρίνια τόσος προβληματισμός. Χάσαμε από μία ομάδα που δεν έκανε κλασική ευκαιρία παρά μόνο όταν όλος ο ΠΑΟΚ είχε ανέβει από τη μέση και μπροστά για να ισοφαρίσει. Εμφανείς οι αδυναμίες μας στο εκτελεστικό κομμάτι και στη δημιουργία. Όσο καλά και να κυκλοφορούμε τη μπάλα αν δεν υπάρχει κάποιος παίχτης να τα "παστελώνει" και να χει το εύκολο γκολ δε μπορούμε να διεκδικούμε το κάτι παραπάνω. Ακόμα και αυτή η πεθαμένη η αεκ έχει έναν Σκόκο, έναν Μπλάνκο και έναν Τζεμπούρ που όποτε έπαιρνε τη μπάλα τον κυνηγούσαμε.

Προβληματισμός εν όψει των play off αφού εκεί όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και πρέπει να είμαστε πολύ πιο σοβαροί αλλά και λίγο παραπάνω τυχεροί. Όπως χάσαμε το χτεσινό παιχνίδι από μια λάθος εκτίμηση του Χαλκιά έτσι τουλάχιστον ας χτυπήσουμε κανα ματς στα Play off. Είναι ηλίου φαεινότερο το τι εννοεί ο Σάντος όταν λέει για 2-3 ποιοτικές προσθήκες. Όσο δυνατοί είμαστε στον άξονα, τόσο λείπουν τα εξτρεμ και ο φορ περιοχής που θα φοβίζουν τον αντίπαλο. Ο Κουτσιανικούλης πολύ φοβισμένος και αδύναμος, δε μπόρεσε να προσφέρει τίποτα, ο Μουσλίμοβιτς όσο καλά για το ύψος του χειρίζεται τη μπάλα εκτός περιοχής τόσο προσπαθεί να αποδείξει ότι όλα χάνονται, αφού χάνει τα άχαστα. Οι σέντρες όλες και τα γεμίσματα ήταν απαράδεκτα, φανερό ότι χρειαζόμαστε full back δεξιά στυλ Λίνο, ο Αραμπατζής όσο και αν προσπαθεί απλά δεν το χει, δεν είναι για ομάδα που θέλει να χτυπήσει πρωτάθλημα.

Υ.Γ. Την γκρίνια ο καθένας σπίτι του, στο γήπεδο στηρίζουμε. Χτες παραείχε μουρμουρητό στην εξέδρα

1 σχόλιο:

  1. φίλε χθες η Τούμπα ήταν καλή και μερικά μουρμουρητά ήταν δικαιολογημένα αν σκεφτείς πως αυτοκτονήσαμε και χάσαμε το πρωτάθλημα. Ναι χθες χάσαμε το πρωτάθλημα γιατί πιστεύω πως αν κερδίζαμε θα το παίρναμε. Αιτία πιστεύω ήταν όλη η εβδομάδα που ακολούθησε μετά το ματς στο χαριλάου και όχι η διαφορά ποιότητας στην επίθεση (που είναι εμφανής)γιατί έχουμε μία ομάδα πολύ σοβαρή και να είχαμε το πάθος και την πίστη που είχαμε στον στόχο πρν χαθεί αυτήν την διαβολοεβδομάδα θα τους είχαμε καταπιεί τους σκόκους και τους τζιμπούρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή