Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Λάρισα-ΠΑΟΚ

Μεγάλο ματς σήμερα στο Αλκαζάρ με την ομάδα μας να αντιμτωπίζει τη Λάρισα η οποία θεωρητικά καίγεται για βαθμούς γιατί έτσι την είπανε οι κουμπάροι τους, μπας και γίνουν πρωταθλητές και μαθηματικά. Είναι από τα ματς που αν δείξεις σοβαρότητα τα παίρνεις. Τους κολλάς το πρώτο και αστους να τρέχουν μετά.

Όπως φαίνεται με Εντίνιο μπροστά η ομάδα γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει τα χαφ και τα κεντρικά και τα πλάγια πρέπει να ανεβαίνουν παραπάνω να δίνουν βοήθειες καθώς ο Εντίνιο δεν είναι στυλ Μούσλι, δε μπορεί να παίξει με πλάτη ούτε ανάμεσα σε 2 μπακ. Με τους βαρείς αμυντικούς της Λάρισας βέβαια έχει πλεονέκτημα όπως και ο Βιερίνια στα πλάγια με την ταχύτητά του. Παίρνεις λοιπόν το διπλό και φεύγεις, μέσα σε ένα ιδιαιτέρως εχθρικό κλίμα, τελείως αδικαιολόγητο. Επιθέσεις εκατέρωθεν τα τελευταία χρόνια, πολύ έχθρα, με μια ομάδα που σαν στόχους δεν έχει καμία σχέση με μας. Σε λίγες ώρες λοιπόν με την ευχή να μπει η ομάδα σοβαρή.

Υ.Γ. Μεγάλο διπλό στο μπασκετ χθες μέσα στον Πανιώνιο. Με τη νίκη αυτή το παλατάκι στο ματς με Περιστέρι πρέπει να είναι γεμάτο. θέλουμε 2 νίκες στα εντός με Περιστέρι και Κολοσσό μεγαλύτερες από 3 πόντους και τουλάχιστον ένα από τα 2 εκτός με Ολύμπια η ΑΕΚ και λογικά είμαστε είτε 5οι είτε 6οι. Στήριξη στο μπασκετ και στα playoff και κει όλα γίνονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου