Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Η επιστροφή του Κάκου

Μετά από αρκετό καιρό επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους ο διαιτητής Τάσος Κάκος για να σφυρίξει τον αγώνα μας με την ΑΕΚ. Είναι γεγονός ότι πλεον με όσα έχουν δει τα μάτια μας όλα μπορούμε να τα περιμένουμε αν και κατά τη γνώμη μου ο Κάκος είναι από αυτούς που σφυρίζουν πολύ και δεν αφήνουν ένα ματς να αποκτήσει ρυθμό. Είναι εκνευριστικός στο να κάνει παρατηρήσεις και τρώει κάνα δίλεπτο κάθε φορά να σημειώσει τις κάρτες λες και είναι δυσλεξικός. Σε όλους τους τελευταίους αγώνες η ΑΕΚ αν και στο μουλωχτό παίρνει από κάποια σφυρίγματα και γενικά έχει πολύ καλή αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Το θέμα είναι να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ όπως ξέρει και να ανταπεξέλθει παρά την απουσία του Αντελίνο. Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ διαιτητής είναι ο Δαλούκας, ο οποίος και πέρισυ είχε σφυρίξει το ματς των 2 ομάδων στο αντίστοιχο 0-0.

Κατά τα άλλα αναβολή πήρε ο πρόεδρός μας, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και δεν απολογήθηκε σήμερα, ενώ η ομάδα ήταν προγραμματισμένο να γευματίσει όλη μαζί, γεγονός που φανερώνει για μία ακόμα φορά το καλό κλίμα που επικρατεί.

Υ.Γ. Αληθεύει ότι ο παπαναστασιακός θα βγάλει ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Κάκου γιατί τόλμησε να αφήσει την Καβάλα να τελειώσει το ματς με 11 παίχτες?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου