Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Καθαρίστε το χώρο

Μετά την εμετική συνέντευξη που παραχώρησε ο αρχιερέας της παράγκας και από τα μεγαλύτερα κεφάλια στην μαύρη αυτή εποχή, ο άνθρωπος που κινούσε όλα τα νήματα και έστηνε τα παιχνίδια ήρθε και η απάντηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ήθελε να μας πει ο πατέρας κόρακας ότι αδίκως διαμαρτυρόμαστε και ότι θα έβαζε καλό βαθμό σαν παρατηρητής ο ίδιος στο γιο του, στο μικρό κοράκι, και κατηγόρησε ότι και καλά με διάταγμα θέλαμε το πρωτάθλημα. Μιλάμε ότι οι άνθρωποι ζούνε σε άλλο παράλληλο σύμπαν, αλλά τι να πεις, το μήλο κάτω από τη μηλιά πέφτει. Καθαρίστε τη βρωμιά, ας είναι οι πρώτοι που θα πάρουν πόδι. Είναι τελείως άκυρο το να υποστηρίζουμε "και τι έγινε, θα φέρουν άλλους να κάνουν τη δουλειά". Ας χάσει τον έξτρα μισθό, ας βγούνε στη φόρα διάφορα να δούμε μετά αν θα τολμάει ο επόμενος να κάνει τέτοια αίσχη.

Πολλά συγχαρητήρια στην ΠΑΕ για την καταγγελία κατά του παπαναστασιακού. Όσοι τραμπουκισμοί έγιναν, όλα τα καραγκιοζιλίκια, όλα στον αθλητικό δικαστή. Δε θα γυρνάμε το άλλο μάγουλο αλλά όχι και να κάνουμε τα ίδια και χειρότερα. Εκεί που πονάει παραπάνω, στην τσέπη τους, ας τους ρίξει κανα 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών καθώς είναι υπότροποι, να δούμε αν θα τους τσούξει. Χρήση του βίντεο κύριοι αθλητικοί δικαστές. Με όλα τα ριπλευ τιμωρήσατε τον Πάμπλο, πιάσατε τον τύπο που επιτέθηκε στον Σηφάκη, τώρα να πιάσετε όλους τους χοντρο-ντεμεκ-σεκιουρηταδες. Αυτοί που επιτέθηκαν στον φροντιστή, μετά στο Χαλκιά, να δούμε πόσο μάγκες είναι, εύκολο είναι να τους βρείτε τις φάτσες.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ για τη νίκη στον Ηλυσιακό αν και μετά την ήττα από Καβάλα η εξάδα είναι ακόμα μακρινός στόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου