Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Επόμενη Μέρα

Μετά από ένα ματς παρωδία όπου ο εκλεκτός της ΚΕΔ Σπάθας φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων και κατόρθωσε να μας βγάλει όχι μόνο εκτός ρυθμού αγώνα αλλά και εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης έρχεται η επόμενη μέρα. Η ομάδα πραγματικά εμφανίστηκε πολύ κατώτερη του αναμενόμενου. Όταν όλα τα χαφ βρίσκονται σε άσχημη μέρα είναι λογικό να μην έχεις παραπάνω απαιτήσεις. Ο Αντελίνο με τον Σορλέν και αυτοί πολλοί λίγα πράγματα, αν αναλογιστεί κανείς ότι ειδικά ο πρώτος έχοντας από την πλευρά του τον ανύπαρκτο αμυντικά Αράνο θα μπορούσε να προκαλέσει παραπάνω προβλήματα.

Όσο και να γκρινιάζουμε για την απόδοση όμως είναι ξεκάθαρο ότι όταν η μία ομάδα βαράει στο ψαχνό άνετα με την ανοχή του διαιτητή και οι παίχτες πέφτουν σκληρά και δυνατά πάνω στη μπάλα, ενώ από την άλλη πλευρά η κάθε επαφή ή ακόμα αν θέλετε και η απόπειρα επαφής τιμωρείται με κάρτα, ε δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουμε ματς με κανονικές συνθήκες.

Το ματς τελείωσε και κοιτάμε παραπέρα το επόμενο με την ΑΕΚ, τα εισιτήρια φεύγουν με γρήγορους ρυθμούς και όπως φαίνεται πάμε για ένα ακόμα sold out.

Υ.Γ. Ο Σπάθας πάει να κρεμάσει τη σφυρίχτρα για φέτος, μακάρι να μην ξανασφυρίξει στη μουφαλίγκα, είναι επικίνδυνος, τη δουλειά του όμως την έχει κάνει για τον βάζελο. Το επόμενο ματς που μακάρι να σφυρίξει, σε ενδεχόμενο τελικό βαζελου-ρουλη για να δούμε στην πράξη την τέχνη της κωλοτούμπας

1 σχόλιο:

  1. το αγωνιστικο δε το σχολιαζω οταν στο 2ο λεπτο κλανει ο γκαρσια κ τρωει κιτρινη.Το ματς επρεπε να βγει 1.τελος.Απο ανωτερα διαταγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή